fbpx

SMYKKEEVENT

Saml dine venner, familie, naboer eller kolleger til et par hyggelige timers smykkeevent med ”by Nina Skat”

Tilbring nogle hyggelige og inspirerende timer med dine venner, familie eller naboer, hvor du bliver præsenteret for nogle helt unikke og smukke smykker fra vores nye kollektioner. Der vil også være by Nina Skat smykker, som ikke er at finde I vores webshop.

Der er her en enestående mulighed for at få personlig vejledning i, hvilke smykker der komplimenterer lige netop din personlighed og stil, så du kan få rig glæde af smykket. Har du helt specielle ønsker til et af smykkerne, er der også mulighed for at designe det lige efter din smag.

Det er nemt og bekvemt. Du skal blot finde et sted, hvor du samler dine gæster. Det kan være hjemme hos dig selv eller eksempelvis på din arbejdsplads. Vi sender dig en elektronisk invitation, som du kan sende ud til dem, du ønsker at invitere.

Vi kommer hjem til dig, omkring en time før gæsterne ankommer, og sætter kollektionen op. Vi anbefaler at du samler mindst 10 gæster.

Lidt praktisk information:
Som værtinde vil du få 10% af arrangementets omsætning, som du kan handle by Nina Skat smykker for.

Der kan betales med MobilePay eller kontant, og smykkerne vil blive sendt direkte til køber. Der er fragtfri levering ved køb over 700,-. Hvis det er muligt, leveres smykkerne ved smykkeeventet.

Smykkeeventet kan afholdes indenfor en radius af 60 km fra Lyngby.

Kontakt os på mail Smykker@byninaskat.dk eller tlf.nr. 28 90 41 38

Vi glæder os til at møde dig og dine gæster til hyggelige og funklende timer i smykkernes verden.