fbpx

HANDELSBETINGELSER

Samt databeskyttelsespolitik og Cookie-politik

 
Disse Handelsbetingelser gælder for alle ordrer og køb via by Nina Skat webshop (“Produkter”).

Hvad angår købene via by Nina Skat webshop, kommunikerer by Nina Skat elektronisk med kunden, idet de enten sender en e-mail eller laver et elektronisk opslag i by Nina Skat webshop.

Ved at anvende denne online-butik accepterer du, at alle hensigtserklæringer, meddelelser, offentliggørelser og andre oplysninger leveres elektronisk, medmindre det ved lov kræves, at oplysningerne skal gives skriftligt.

Disse Handelsbetingelser vil til enhver tid kunne blive ændret, og deres seneste ikrafttrædelsesdato fremgår af by Nina Skats hjemmeside.

Såfremt der sker ændringer i Handelsbetingelser, vil disse ændringer være gældende for ordrer, der afgives på eller efter ændringernes ikrafttrædelsesdato, forudsat at det på datoen for afgivelsen af ordren fremgår af hjemmesiden, at de ændrede Handelsbetingelser er gældende på det tidspunkt. Før du afgiver en ordre på Produkter, vil du få rimelig mulighed for at læse disse handelsbetingelser, og du vil blive bedt om at acceptere dem.

HVIS DU IKKE FØLER DIG I STAND TIL AT ACCEPTERE DISSE SALGSBETINGELSER, KAN DU IKKE KØBE DE PRODUKTER, DER SÆLGES PÅ BY NINA SKAT WEPSHOP.

Betingelser for afgivelse af en ordre
For at kunne købe produkter via by Nina Skat webshop skal du:

 • have accepteret disse handelsbetingelser og databeskyttelsespolitikken,
 • forsynes os med dit navn og adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, betalingsoplysninger og andre obligatoriske oplysninger,
 • forsyne os med en gyldig leveringsadresse,
 • være ejer eller autoriseret indehaver af et gyldigt betalings-/kreditkort til køb af Produkterne, såfremt du betaler med betalings-/kreditkort, eller være indehaver af en gyldig MobilePay-konto til køb af Produkterne, såfremt du betaler med MobilePay, og
 • have retshabilitet til at indgå bindende kontrakter.

by Nina Skat webshop er kun beregnet til at blive anvendt af personer, der ønsker levering i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne.

Ordrebehandling og kontraktindgåelse
Så snart du har færdiggjort din(e) ordre(r) i by Nina Skat webshop i overensstemmelse med de instruktioner, der er tilgængelige på hjemmesiden i forbindelse med online-ordreprocessen, vil by Nina Skat sende en e-mail til den e-mail-adresse, du har oplyst, der bekræfter modtagelsen af ordre(n) og indeholder en nærmere beskrivelse af de(t) bestilte produkt(er). Denne e-mail anses for at være en godkendelse af din(e) ordrer og kontrakten mellem dig og by Nina Skat.

Kontrakten vedrører kun de produkter, der er omfattet af den e-mail, der bekræfter afsendelsen. Vi er først forpligtet til at levere eventuelle andre Produkter, der måtte have indgået i din ordre, når afsendelsen af disse produkter er blevet bekræftet i en separat e-mail.

Priser
Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og priserne for Produkt er inklusive moms og eventuelle andre gældende skatter og afgifter, men eksklusive udgifter til forsendelse og håndtering.

De separate udgifter til forsendelse, håndtering og hertil knyttet moms og andre skatter og afgifter vil blive vist på et sammenfattende skærmbillede, før du færdiggør din ordre, samt i den e-mail, der bekræfter modtagelsen af din ordre.

Fragt
I Danmark sendes fragtfrit ved køb for mere end 500 kr. (gælder dog ikke Grønland og Færøerne), og er altid baseret på billigste fragtmetode, det vil sige uden omdeling med Dao 365. Ved køb for 500 kr. under 500,- tillægges et forsendelsesgebyr på 35 kr., 40 kr., 43 kr. eller 48 kr. alt efter den valgte fragtmetode. Ved levering til udlandet lægges et gebyr efter Post Danmarks gældende normaltakster. Du vil modtage en mail eller sms med din track and trace-kode fra DAO. Hvis du vil følge din pakke med Postnord, så skal du downloade postnordappen.

Vær opmærksom på at kun Postnord leverer til erhvervsadresser.

Fragtfri kampagner gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og er altid baseret på billigste fragtmetode.

Betaling
Betaling kan foretages via MobilePay eller med VISA Dankort og MasterCard samt ved kontooverførsel til reg. nr 3409 konto nr. 11 84 72 69.

For så vidt angår kreditkort (Visa, MasterCard), bliver der på betalings-tidspunktet på hjemmesiden reserveret et beløb, hvilket kaldes “autorisering”. Såfremt by Nina Skat ikke modtager autoriseringen, forbeholder by Nina Skat sig ret til at annullere din ordre. Værdien af dit/dine køb vil blive afregnet fra det pågældende kort, så snart by Nina Skat har sendt dig den e-mail, der bekræfter afsendelsen.

Leveringstider
Normale leveringstider varierer, alt efter hvilken vare du ønsker vi laver til dig, men vi vil bestræbe os på at afsende den indenfor 1 hverdag. Hvis vi har varen på lager, afsender vi den naturligvis hurtigst muligt. Vi påbegynder udfærdigelse af varen, når betaling er registreret. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Hvis by Nina Skat ikke kan levere din ordre inden for den periode, der er anført i den e-mail, der bekræfter afsendelsen, vil vi kontakte dig. Du kan i så fald vælge at annullere din ordre, hvorefter by Nina Skat vil refundere beløbet for produktet.

Levering sker kun inden for Danmarks grænser, ekskl. Grønland og Færøerne. Hvis du ønsker levering til andet land, skal det aftales med by Nina Skat før bestillingen.

Forud for hver levering vil du modtage din faktura pr. e-mail.

Såfremt du uden rimelig grund afviser levering eller forsinker modtagelsen af leveringen, efter at by Nina Skat har orienteret dig om, at de har forsøgt at levere de bestilte varer til dig, eller hvis du har forsynet dem med en ukorrekt leveringsadresse, der resulterer i fejlslagen levering, vil pakken blive returneret til by Nina Skat, der dermed vil blive fritaget for sin forpligtelse til at levere varerne inden for leveringsfristen.

by Nina Skat kan ikke holdes ansvarlig for eventuel forsinket eller manglende levering, hvis dette skyldes omstændigheder, der ligger uden for by Nina Skats rimelige kontrol, herunder men ikke begrænset til krigs- eller terrorhandlinger, strejker, nationale eller lokale nødsituationer, svigtende transportfaciliteter, strøm- eller forsyningssvigt, jordskælv eller andre naturkatastrofer, eller hvis det skyldes din udsættelse eller forsinkelse af leveringen.

Hvis de Produkter, du har modtaget, ikke svarer til dem, du har bestilt, eller hvis din leverance ikke er komplet eller er beskadiget under transport, bedes du omgående kontakte by Nina Skat enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Ejendomsret
Risikoen for og ejendomsretten til produkterne overgår fra by Nina Skat til dig på leveringstidspunktet.

Returnering og fortrydelsesret
Du har hos by Nina Skat 14 (fjorten) dages fuld returret vedrørende de(n) vare(r), som du har købt fra by Nina Skat webshop, uden at du behøver at oplyse en årsag til dette. De 14 (fjorten) dage gælder fra den dag, du kommer i fysisk besiddelse af varerne. Såfremt aftalen vedrører flere forskellige varer, som du har bestilt samlet, men som leveres hver for sig, udløber fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, hvor du kommer i fysisk besiddelse af den sidste vare.

For at overholde tidsfristen for fortrydelse er det tilstrækkeligt, at du sender os din meddelelse om din fortrydelse, før fortrydelsesretten udløber.

Ifølge reglerne for nethandel har forbrugeren følgende muligheder:

 • Fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
 • En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
 • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
 • Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen i vores originale smykkeæske.
 • Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten.

Du skal pakke din ordre i original emballage (smykkeæske) med en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura gerne påført grund for returnering og lægge den i en beskyttende kuvert/pakke. Mærk pakken “vare retur”. Vi anbefaler forsikring i forhold til forsendelsens værdi. Husk at skrive dit registrerings nr. samt kontonummer hvortil pengene skal tilbageføres.

Pakken skal sendes til:
by Nina Skat
Sverigesvej 12a
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Hvis du fortryder et køb, refunderer vi beløbet på de(n) vare(r), som du har købt fra by Nina Skat webshop, dog ikke leveringsomkostninger, under alle omstændigheder senest 14 dage efter den dag, hvor vi modtager meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Hvis dit køb har oversteget 500,- og du derfor har fået gratis fragt, fratrækkes du ligeledes leveringsomkostningerne ved refundering eller bytte af købet.

Vi foretager denne refusion ved en kontooverførsel til en konto du oplyser ved returnering/fortrydelse af dit køb.

Vi er berettiget til at tilbageholde refusionsbeløbet indtil det tidspunkt, hvor vi enten har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation fra dig på, at du har returneret varerne.

Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost og sendes MED omdeling. (Vi afhenter ikke din pakke ved udleveringssteder af post). Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis pakken ikke afhentes ved pakkeshop og pakken går retur til by Nina Skat fratrækkes ligeledes beløb for returnering.

Når vi har modtaget din returpakke, inspiceres alle varer, og vi behandler din refundering. Du vil modtage en e-mail fra smykker@byninaskat.dk med besked om, at returneringen er godkendt (du hører fra os inden for ca. 5 hverdage fra den dato, du har sendt pakken). Bemærk, at det kan tage op til 14 dage, før du modtager returbeløbet, afhængigt af din bank.

Julegaver

Julegaver købt fra 15/11 indeværende år kan byttes til og med 31/12 samme år ved fremvisning af kvittering. Dog gælder de normale regler for e-handel anført ovenfor.

Køb på markedsdage

Varer købt på markedsdage, julemarkeder, smykkeevents o.l. kan ombyttes inden for 6 dage efter købet er foretaget med mindre andet er aftalt ved købet.

Ombytning
Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse venligst kontakt os på smykker@byninaskat.dk. Det er vigtigt, at du oplyser os om, hvilket produkt det drejer sig om, og hvilken størrelse du ønsker den ombyttet til. Når vi modtager din vare opkræver vi et leveringsgebyr. Når betalingen for leveringen af den nye vare er modtaget, sender vi din nye vare retur.

Reklamationer
På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få byttet en vare, som er defekt grundet slitage, uheld eller forkert brug.

Du er i henhold til loven dækket af en garanti, hvis den købte vare er mangelfuld. I så fald kan du

 1. kræve afhjælpning (efter eget valg enten udbedring af manglen eller levering af en vare uden mangler, medmindre en sådan udbedring eller levering ikke er mulig eller rimelig),
 2. såfremt der ikke kan kræves afhjælpning – opsige aftalen eller modtage et nedslag i købsprisen, og
 3. kræve skadeserstatning.

by Nina Skat bærer alle de udgifter, der er forbundet med afhjælpningen, herunder særligt transport samt reparatørernes rejse-, arbejds- og materialeomkostninger. by Nina Skat kan afvise at yde den af dig valgte afhjælpning, hvis den valgte type afhjælpning kun er mulig mod afholdelse af uforholdsmæssigt store udgifter. I denne forbindelse skal der især (men uden begrænsning) tages højde for værdien af varen uden mangler, betydningen af manglen og spørgsmålet om, hvorvidt den alternative form for afhjælpning er mulig uden væsentlig ulempe for dig. Dit krav begrænses i så fald til den alternative form for afhjælpning. Dette påvirker ikke by Nina Skat’s ret til også at afvise den alternative form for afhjælpning, såfremt betingelserne i 1. pkt. er opfyldt. Hvis by Nina Skat som led i afhjælpningen leverer en mangelfri vare, kan by Nina Skat forlange, at den mangelfulde vare returneres.

INTET I DISSE SALGSBETINGELSER HAR NOGEN INDVIRKNING PÅ DINE UFRAVIGELIGE JURIDISKE RETTIGHEDER SOM FORBRUGER.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

Der tages yderligere forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden. Vær opmærksom på at ædelsten varierer i farverne fra naturens side.

Konkurrencer
Er der ikke meldt tilbage fra vinderen af en konkurrence inden 30 dage, fratræder retten til modtagelse af gave, da den vil være givet videre til en anden vinder. (konkurrencer på hhv. Facebook og Instagram)

Lovgivning
Disse Salgsbetinger samt dit køb af produkter fra by Nina Skat via webshop er omfattet af og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lov.

Eventuelle tvister eller krav, der måtte opstå i forbindelse med disse Salgsbetingelser eller dit køb af Produkter fra by Nina Skat (herunder tvister eller krav uden for kontrakt) vil skulle afgøres ved de danske domstole som værneting. Dette har ikke nogen indflydelse på den eventuelle juridiske ret, som du som forbruger måtte have til at rejse en sag ved dit lokale værneting.

Kundeservice
by Nina Skat-kundeservice har åbent fra kl. 9.30-11.30. Man er velkommen til at ringe på tlf. +45 28 90 41 38 i dette tidsrum eller sende en e-mail til smykker@byninaskat.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Senest opdateret den 18. maj 2021.

Databeskyttelsespolitik
by Nina Skat har fokus på databeskyttelse og vil gerne informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver personoplysninger. by Nina Skat ønsker at sikre, at de oplysninger, du deler med os, opretholdes sikkert og sikkert på internettet. Denne fortrolighedserklæring forklarer, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger.

Denne side om Databeskyttelsespolitik beskriver vores praksis i forbindelse med de Personoplysninger, som vi indsamler via vores hjemmeside by Nina Skat (herefter kaldt “Hjemmesiden”) og vores nyhedsbrev (herefter kaldt “Nyhedsbrevet”).

Ændringer
Vi vil kunne ændre denne Databeskyttelsespolitik ved at lægge en ny databeskyttelsespolitik op på Hjemmesiden.

Eventuelle ændringer i Databeskyttelsespolitikken vil træde i kraft, så snart vi har lagt den ændrede Databeskyttelsespolitik op på Hjemmesiden. Dog vil eventuelle væsentlige ændringer i Databeskyttelsespolitikken, der måtte forringe beskyttelsen af de Personoplysninger du har udleveret, først træde i kraft, når du har givet dit samtykke hertil.

Personlige oplysninger
Når vi refererer til Personlige oplysninger betyder det de oplysninger, som vi indsamler, når du anvender Hjemmesiden og tilmelder dig Nyhedsbrevet, nemlig dit navn, postadresse (herunder fakturerings- og leveringsadresser), telefonnummer, e-mail-adresse, samt kreditkort- og betalingskortoplysninger.

Hvis du forsyner os med Personoplysninger vedrørende en anden person, bedes du sikre dig, at du har ret til at videregive disse oplysninger til os.

Sådan bruger vi dine personoplysninger
by Nina Skat (som dataansvarlig) og MailChimp/wordpress (som databehandler) bruger primært Personlige oplysninger i forbindelse med handel med dig i overensstemmelse med og/eller i relation til den aftale, vi indgår med dig. Vi vil kunne anvende dine Personlige oplysninger til følgende formål:

 • til at behandle dine forespørgsler som f.eks. at svare på et spørgsmål vedrørende vores produkter, at levere din ordre, at behandle din betaling og/eller at yde kundeservice til dig.
 • til at sende dig vigtige oplysninger vedrørende Hjemmesiden, ændringer i vores betingelser og politikker og/eller andre administrative oplysninger.
 • til at informere dig om produkter, ydelser og kampagner, som vi tror kan være af interesse for dig (efter at have modtaget dit samtykke til at gøre dette).
 • til brug for vores interne forretningsgange, nemlig dataanalyse, revision, udvikling af nye produkter, videreudvikling af vores hjemmeside, forbedring af vores ydelser, identifikation af nye trends samt beregning af effektiviteten af vores reklamekampagner.
 • til at forhindre eller opdage misbrug eller bedrageri.

Opbevaring af personlige oplysninger
by Nina Skat bruger en række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret brug. Vi accepterer ikke ansvaret for rigtigheden af ​​de oplysninger, du sender. Desværre kan der ikke gives nogen garanti for, at datatransmissioner over internettet eller datalagringssystemer er 100% sikre. Såfremt der sker et sådant brud på sikkerheden, som med rimelighed kan anses for at kunne have indvirkning på beskyttelsen af dine data, vil vi informere dig herom snarest muligt.

Videregive data
by Nina Skat vil ikke videregive dine personlige oplysninger, herunder din e-mail-adresse, til nogen tredjepart. Og by Nina Skat giver ikke andre virksomheder adgang til dine registrerede oplysninger.

Når du abonnerer på by Nina Skat’s nyhedsbrev, accepterer du at modtage vores seneste nyheder, som sendes til den e-mail-adresse, du angav, da du skrev dig op. Hvis du ikke længere ønsker at modtage

by Nina Skat nyheder, kan du til enhver tid afmelde abonnementet ved at bruge linket i mailen eller smykker@byninaskat.dk.

Vi vil kunne videregive Personoplysninger til tredjemand til følgende formål:

 • til eksterne serviceydere, der løbende udpeges som databehandlere, e-mail-leveringsydelser, opslag relateret til sociale medier, betalings- og kreditkortbehandlinger, ordreleverancer og andre lignende ydelser.

I det omfang det er nødvendigt at indhente dit forudgående samtykke: Vi vil informere dig på forhånd om den påtænkte overførsel af dine Personoplysninger til tredjemand. I så fald vil du få mulighed for enten at give os dit samtykke til en sådan overførsel eller at afslå det.

Eksterne hjemmesider
Denne databeskyttelsespolitik omfatter ikke – og vi er ikke ansvarlige for – hverken databeskyttelse, oplysninger eller anden praksis hos tredjemand, medmindre vi forsyner den pågældende tredjemand med de Personlige oplysninger, som du har leveret til os. Indsættelse af et link på Hjemmesiden i Nyhedsbrevet betyder ikke, at vi anbefaler den pågældende side.

Cookies
by Nina Skat bruger cookies på vores hjemmeside. Du bedes læse vores Cookie-politik for at lære mere om vores brug af cookies og om databeskyttelsespolitikkerne hos de parter, hvorfra vi anvender web-analyseværktøjer eller har integrerede plugin-funktioner på vores hjemmeside.

Følsomme oplysninger
For så vidt angår følsomme Personoplysninger (f.eks. CPR-nr., oplysninger om race eller etnisk oprindelse (som f.eks. fotografier), politisk overbevisning, religion eller anden trosretning, helbred, strafbare forhold, fagforeningsmedlemsskab), bedes du undgå både at sende os sådanne oplysninger direkte og at oplyse disse på eller via Hjemmesiden.

Kontaktinfo
Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Databeskyttelsespolitik, er du velkommen til at kontakte by Nina Skat på smykker@byninaskat.dk.

Senest opdateret den 14. maj 2018

Hjemmeside betingelser
Denne Hjemmeside på URL ” https://byninaskat.dk/ ” (“by Nina Skat webshop”) drives af by Nina Skat.

De produkter, som du køber via by Nina Skat webshop, vil blive solgt til dig af by Nina Skat, der har adresse på Sverigesvej 12A, 2800 Kgs. Lyngby (CVR-nr. 37503681)

Når du køber produkter via by Nina Skat webshop, er det en betingelse, at du accepterer databeskyttelsespolitikken. Du kan i databeskyttelsespolitikken finde oplysninger om, hvordan by Nina Skat indsamler og bruger personlige oplysninger fra brugerne af by Nina Skat webshop.

Cookie politik
Det er vores mål at være transparente om, hvilke cookies der bruges på vores hjemmeside, og hvordan de bruges, samt at give dig de nødvendige værktøjer til at styre dem.

Hvad er en cookie?
En cookie er en tekstfil, som et websted gemmer på alle besøgendes computere, som opsamler oplysninger om den besøgende (hvordan de benytter hjemmesiden), som den besøgendes browser giver tilbage til hjemmesiden hver gang den besøgende vender tilbage. Således at de har muligheden for at give dig den bedst mulige online-oplevelse

En cookie opsamler oplysninger om, hvad du laver:

 1. Når du browser gennem enten vores eller vores betroede partneres hjemmesider (se en beskrivelse af vores betroede partnere nedenfor), vil cookien – når du har accepteret den ved at klikke på den pågældende meddelelse – opsamle oplysninger om de sider, du besøger.
 2. Endvidere gør cookies det muligt for vores partnere at forstå, hvordan internetbrugere navigerer på vores hjemmeside (enten samlet set eller med forudgående samtykke hvis nødvendigt), samt hvad der virker og hvad der ikke virker, således at de løbende kan foretage forbedringer i overensstemmelse hermed.
 3. Cookies anvendes også til at øge sikkerheden, når man handler på vores hjemmeside, samt til at undgå kriminalitet.

Vores betroede partnere, som placerer cookies, når du browser på by Nina Skat Webshop, er følgende:

 • Mailchimp, som leverer e-mailmarketing,
 • WordPress, som leverer hjemmeside platforme


Databeskyttelseserklæring vedrørende brugen af WordPress.org
Denne hjemmeside anvender WordPress.org, en hjemmesidehost. WordPress.org benytter cookies – tekstfiler, der lagres i din computer, med henblik på at forbedre hjemmesidens generelle anvendelighed ved at overvåge kundens besøg og online-adfærd.

WordPress.org bruger cookies til at hjælpe WordPress.org til at identificere og spore besøgende, deres brug af WordPress.org og deres adgangswebsites. WordPress.org besøgende, der ikke ønsker at have cookies placeret på deres computere, skal indstille deres browsere til at afvise cookies, før de bruger WordPress.orgs hjemmesider, med den ulempe at visse funktioner på WordPress.orgs hjemmesider muligvis ikke fungerer korrekt uden hjælp af cookies.

Databeskyttelseserklæring vedrørende brugen af mailchimp
Denne hjemmeside anvender endvidere  Mailchimp. Mailchimp anvender første part og tredjeparts cookies af flere årsager. For eksempel bruger de cookies til at skræddersy indhold og oplysninger, som de muligvis kan sende eller vise til os som bruger af Mailchimp og ellers personliggøre vores oplevelse, mens vi interagerer med deres websites og ellers forbedre funktionaliteten af ​​de tjenester, de leverer. De giver også os som brugere mulighed for at anvende cookies og lignende sporingsteknologier i forbindelse med brugen af deres Services for at give brugerne mulighed for at spore deres abonnenter. Se nedenfor.

E-mail-kampagner
Mailchimp placerer automatisk single pixel gifs, også kendt som web beacons, i hver e-mail sendt af deres brugere. Disse er små grafiske filer, der indeholder unikke identifikationer, der gør det muligt for dem og os som bruger af Mailchimp at genkende, hvornår vores abonnenter har åbnet en e-mail eller klikket på bestemte links. Disse teknologier registrerer hver abonnents e-mail-adresse, IP-adresse, dato og tid i forbindelse med hver enkelt åbning og klik for en kampagne. Mailchimp benytter disse data til at oprette rapporter til os som bruger af Mailchimp om, hvordan en e-mail-kampagne udførte, og hvilke handlinger abonnenterne tog.

Plugins på hjemmesider
Når vi som bruger af Mailchimp vælger at bruge visse MailChimp-add-ons på vores hjemmeside, installerer MailChimp en JavaScript-sporingsbit (“Uddrag”) på denne brugers websted. Dette uddrag tillader, at cookies, pixler og andre teknologier indstilles på vores websted for at lette brugen af ​​visse automationer, funktioner og funktionalitet, der tilbydes af MailChimp via Tjenesterne.

Fjerne cookies
Siden www.aboutcookies.org indeholder alle de oplysninger, der er nødvendige for at blokere, begrænse eller fravælge cookies i de forskellige browsere.

Yderligere oplysninger
Såfremt du har spørgsmål vedrørende cookies på http://byninaskat.dk bedes du kontakte os på

smykker@byninaskat.dk

Senest opdateret den 14. maj 2018