fbpx

Armbånd, Dharma red

599,00 kr.


Designers kommentar
Elegant armbånd i smukke røde/lyserøde farver. En smuk gave til den du holder af. Brug det til både hverdag og fest.

Ædle metaller og ædelsten har forskellig betydning. Se nedenfor hvad dette Armbånd, Dharma Red, står for.

Varenummer (SKU): 1002407-1 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Armbånd, Dharma red
Materiale: Vælg ml. forgyldt sterlingsølv og sølv.
Ankerkæde, jade, koral, kaledonit, rosakvarts og ferskvandsperle,og logomønt ved lukning
Størrelse: 18,5 cm

Hvis du ønsker armbåndet  kortere eller længere, skal du skrive hvor mange cm, under “Bemærkninger til ordren”, når du går til betaling.

Andre smykker som matcher disse øreringe:
Dharma Red, Ørering
Dharma, Red, Halskæde

Ferskvandsperle
Perlen symboliserer uskyld, trofasthed og perfektionisme.

En transformationssten. Bringer klarhed, balance og indsigt. Styrker frihed, selvrespekt og det at finde sin egen plads på jorden. God til at give slip på stive holdninger og fasttømrede meninger.

Jade
Står for Fred, Harmoni, Initiativ og Livsvilje.

Styrker Livskraften og forbindelsen til visdom. Hjælper til at realisere dine muligheder for udvikling af dine evner og troskab til at nå målet. Meget god når man føler sig overvældet af situationer udenfor kontrol. God til at skabe harmoni i dysfunktionelt forhold mellem mennesker.

Rosakvarts
Står for Kærlighed, Tilgivelse, Ro, Harmoni og Balance.

Kærlighedsstenen over dem alle! Den lærer os tilgivelse, tryghed, styrker kærlighedskraften og fremmer harmoni og balance. Fremmer også skabertrang, og det at elske sig selv og omgivelserne, som vi er.

Koral
Seksualitet, Energi, Livskraft, Visdom, Jordforbindelse

Det siges at den øger energi og livskraft. Stimulerer, varmer og liver op. Vækker lidenskab og øger seksuallysten. God for modtagelse af kærlighed. Skaber fred, visdom og jordforbindelse.

Ferskvandsperle
Perlen symboliserer uskyld, trofasthed og perfektionisme.

Guld
Står for Renhed, integritet og viljestyrke

Guld stimulerer dig til at turde få din indre skønhed frem og få den til at blomstre. Dens energi får det smukkeste der findes i os til at skinne igennem, så vi kan fyldes med gode følelser. Dens energi siges at tiltrække hæder, ære, rigdom og lykke.

Behandling af dine smykker
Alle smykker bliver med tiden slidte og guldbelægningen kan slides af. Undgå derfor at bære smykkerne under badning, sport, havearbejde, og når du sover. Det er også en god idé, at smykket ikke kommer i kontakt med creme, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume og lignende.

Man kan desværre ikke undgå, at smykkerne ilter og kan blive mørke, når de er i kontakt med luft og fugt. Vi anbefaler, at smykkerne opbevares i tætlukkede æsker et tørt sted, når de ikke er i brug.

(C) -by Nina Skat

Du kunne også være interesseret i...